Alarminstallaties

Een alarmsysteem of beveiligingsinstallatie is een elektronisch systeem dat een alarm geeft bij ongewenste gebeurtenissen. Een gangbare term is inbraakalarm, doch de huidige alarmsystemen hebben veelal meerdere mogelijkheden, zoals het detecteren van brand, diefstal of een persoonlijk alarm, etc..
Voor een goede opvolging van de alarmsignalen is het aan te raden het alarmsysteem aan te laten sluiten op een Particuliere alarmcentrale (PAC).
De centralist kan dan de sleutelhouder, bewoner, beveiligingsbeambte dan wel de politie te alarmeren (al naargelang de afspraken die gemaakt zijn).
Zij kijken dan ter plaatse om te controleren waarom het alarmsysteem heeft gereageerd. Door deze response wordt voorkomen dat inbrekers zich toch veilig wanen en menen dat er toch niet gereageerd wordt.
Aangeraden wordt, om de tijd tussen alarm en alarmopvolging zo kort mogelijk te laten zijn. Hoe eerder men ter plaatse is, hoe eerder de ongenode gast in de kraag gevat kan worden. Ook alarmopvolging kan via ons geregeld worden wij werken samen met beveiligings bedrijven in de regio die dit voor uw kunnen uitvoeren zoals trigion, NVD en Flexteam voor alarmopvolging of inspectierondes.
Omdat elke situatie anders is, is het verstandig een beveiligingsplan op uw situatie te ontwerpen. Er wordt een risicoklasse-indeling (VRKI) gemaakt voor uw woning, bedrijf, winkel of school zodat u een optimale beveiliging heeft voor uw persoonlijke situatie.
Als vuistregel geldt: Een inbraaksysteem moet passen bij het risiconiveau van het object en de aanwezige goederen, tevens kan er een attest afgeven worden.
Een inbraaksysteem wordt dan ook aangepast aan uw wensen en situatie.
Wij kunnen u hierbij helpen F. Griekspoor Elektrotechniek is namelijk landelijk Erkend beveiliging installateur en lid van de branche organisatie VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven).

Camera’s

Camerabewaking in het private domein en cameratoezicht op openbare plaatsen neemt steeds meer toe. De ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar in snel tempo op. Dit gebeurt op het gebied van het toepassen van cameratoezicht geïnitieerd vanuit het openbaar bestuur en de politie (denk aan cameratoezicht in binnensteden en uitgaansgebieden), maar ook in autonome projecten op het gebied van bedrijventerreinbeveiliging en toepassingen in winkelgebieden.

F. Griekspoor kan u op een adequate professionele manier adviseren en ondersteunen. Het uitgebreide scala aan hoogwaardige CCTV producten maakt ieder project tot een maatwerkproject. Passend bij de wensen van u als eindgebruiker en binnen het juiste budget.

Mocht u als eindgebruiker meer willen weten over de mogelijkheden, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

AKTIESET (All-in prijs: € 999,00 incl BTW) Basis alarmpakket van RISCO (inclusief montage/installatie) bestaande uit:

1x Alarmpaneel 8 t/m 50 zones
1x Accu
1x Bedienpaneel (LCD Keypad)
2x Magneetcontact waarvan 1 bedraad gemonteerd (meterkast)
2x Draadloze* detector (infra rood)
1x IP kiezer
1x binnensirene
Inclusief raamstickers
Inclusief melding naar smartphone-app

* ook bedraad te monteren (meerprijs)
Flitser meerprijs