Elektrotechniek

Al 15 jaar zijn wij als elektrotechnisch installatiebedrijf- in de regio actief op het gebied van adviseren, installeren en dienstverlenen.
Als relatief klein bedrijf -met grote ambities- willen wij u graag informeren over de mogelijkheden en services die u kunnen bieden, zowel voor zakelijke als op particuliere realaties.
Voor advisering, aanleg (nieuw), renovatie (vervanging) en onderhoud (service en controle) op het gebied van elektrotechinisch gebied houden wij ons graag voor u beschikbaar!!

Alle installaties die wij leveren en installeren zijn duurzaam, energiezuinig en optimaal in gebruik.
Wij zijn ook steeds op zoek naar nieuwe methodieken en technologie├źn om onze producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten.
Daarbij worden wij aktief ondersteund door onze fabrikanten, die ons informeren over de nieuwste ontwikkelingen en noviteiten en ons indien nodig instrueren en ondersteunen.
Samen werken we naar een resultaat dat naadloos aansluit op uw wensen en verwachtingen. Griekspoor Elektrotechniek realiseert dit door een goede communicatie tussen u (als klant, met uw wensen en budget) en ons (als installateur, met de passende mogelijkheden) en een grote mate van flexibiliteit in zowel de ontwerp- als in de uitvoeringsfase.
Geïnteresseerd in onze diensten neem dan gerust contact met ons op.